fbpx
23.2 C
Vranje
sreda, 05.22.2024

[ARHIVA] Biti član Nadzornog odbora

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

VRANJE – Svetska masonska organizacija: „Uterevenka“ dodelila je najprestižniju nagradu „Sive eminencije – vladari iz senke“, novouspostavljenim članovima Nadzornog odbora Simpa, kao i svim prethodnim retroaktivno, kao i budućim proaktivno i ponudila im da budu gostujući profesori na Fakultetu za Masoneriju i slobodno zidarstvo u Crnoj Travi, istureno odeljenje Bosilegrad.

Šta su na ovo izjavili sadašnji, bivši i budući članovi Nadzornog odbora Simpa prenosimo bez cenzure:

„Biti član Nadzornog Odbora Simpa je od velikog značaja za svakog masona i osobu koja drži do sebe. Ljudi me često pitaju šta nadzirete vi tamo, jeste li svesni svoje nesvesti, a ja im kažem da nadziremo po trošnju toalet papira u radničkim veceima, deljanje pravih uglova kod dasaka, iverica, spavaću sobu Edit Tomić, svaku muvu koja leti po pogonima i svako govno koje iseru mnogobrojni direktori firme.“ – izjavio je Miloš Bojanić, pobednik Farme, maneken Karneksa i član Nadzornog Odbora Simpa.

„Za mene je velika čast što imam gotovo 20 godina radnog staža u Nadzornom odboru Simpa, za to vreme ja sam nadzirao proizvodnju, od krevetića, preko tronožaca do bilijarskih astala za snuker i devetku koji su jako popularni na tržištu Paragvaja. Ova medalja kod mene lično kompenzira to što sam od strane Kopenhagenske ludnice proglašen približno uračunljivim.“ – rekao je Niklas Bendtner, grobar srpskog fudbala i maneken berbernice Bagalić.

„Ja ću svakako posle funkcije predsednika Sjedinjenih Američkih Država preći u Nadzorni odbor Simpa. To mi je davnašnja želja, jer sam oduvek voleo napredak u karijeri.“ – poentirao je Barak Obama, budući član Nadzornog odbora Simpa.

„Iako mi je u više navrata nuđeno stalno radno mesto u opštinu, ja bi najviše volela da i dalje ostanem u Nadzornom Odboru Simpa, gde svakog petka imam svoj performans i držim predavanja o ukucavanju eksera u drvo i značaju strugotine u plastičnoj hirurgiji.“ – rekla je guzata Dara Bubamara, lokalna Koštana.

Saznajemo da će o značaju Nadzornog odbora Simpa za Srednje egipatsko carstvo, dinastiju Ming, modernu fiziku i golgeterska umeća Lionela Mesija diskutovati svetske glave na predstojećem seminaru u Žbevcu i Johanesburgu.

Ako i Vi želite postati član Nadzornog odbora Simpa, javite se na našu poznatu adresu „Neradnička 58“, kako bi smo sa Vama potpisali Ugovor o Neradu i Memorandum o Nerazumevanju. Srećno !

Članak je izvorno objavljen 25. novembra 2014. godine.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci